Quick Quiz

Quick Quiz

1. Who has not been a member of WCW’s Millionaires Club?

A. Hulk Hogan

B. Sid Vicious

C. Curt Hennig

2. Mongo Vyle was the first ring name used by whom?

A. Balls Mahoney

B. Buh Buh Ray Dudley

C. Prince Albert

3. From whom did Madusa win the WCW cruiserweight title?

A. Chavo Guerrero Jr.

B. Evan Karagias

C. The Artist

4. Kurt Angle’s first professional match took place in which city?

A. Pittsburgh

B. Trenton

C. Salem, Mass.

5. Chris Candido suffered a broken neck during a match in which year?.

A. 1996

B. 1997

C. 1994

6. Away from the ring, Joe Malenko, Dean’s brother and former tag-team partner, is a licensed:

A. Physician’s assistant

B. Helicopter pilot

C. Pharmacist

7. Which of the following celebrities has not appeared as a Wrestlemania guest?

A. Burt Reynolds

B. Eddie Murphy

C. Muhammad Ali

8. D-Von Dudley was trained by which WWF hall of famer?

A. Johnny Rodz

B. Fred Blassie

C. Jimmy Snuka

9. The Big Show’s hometown is:

A. Cranston, R.I.

B. Aiken, S.C.

C. Chicago

10. In which country hasn’t Chris Jericho won a championship?

A. Germany

B. Mexico

C. England

11. Luna and Gangrel were married on which date?

A. Fourth of July

B. Halloween

C. Cinco de Mayo

12. In which year did Mark Henry compete in his first Olympics?

A. 1988

B. 1992

C. 1996

13. In which city did Chyna win the WWF Intercontinental belt from Jeff Jarrett?

A. Dayton

B. Cincinnati

C. Cleveland

14. Dale “Demon” Torborg’s father last managed which major league baseball club?

A. Chicago Cubs

B. New York Mets

C. Anaheim Angels

15. Larry Zbyszko was defeated at AWA’s Wrestlerock 1986 by which boxer?

A. Ernie Shavers

B. Bone Crusher Smith

C. Scott LeDoux

ANSWERS: 1. C 2. B 3. B 4. C 5. A 6. C 7. B 8. A 9. B 10. C 11. B 12. B 13. C 14. B 15. C

COPYRIGHT 2000 Century Publishing

COPYRIGHT 2000 Gale Group